Rustige TT camping nabij Assen

Rustige TT camping in de buurt van Assen

U bent op zoek naar een rustige camping tijdens het TT weekend van 2020in Assen?

Wilt u genieten van de brullende motoren van de GP (Grand Prix) in Assen, maar verblijven op een rustige camping? Camping Midden Drenthe ligt op een kleine afstand (13 km) van het TT circuit in Assen en staat bekend als rustige, groene en ruim opgezette camping.

Beleef de 89e TT in Assen! In de 125cc, Moto 2 en Moto-GP wordt er weer gestreden om de Tourist Trophy. Bekijk de trainingen, kwalificaties en de spannende wedstrijd dag.

De laatste zondag van juni

De organisatie van het motorsportevenement heeft besloten dat de wedstrijddag van zaterdag naar zondag is verplaatst. Volgens de organisatie heeft dat een positief effect op het voortbestaan van de TT.

Tijdens de trainingen en races komen alle motorsportklassen aan bod, te weten de Moto3, Moto2 en MotoGP. Tevens wordt er een zijspanrace verreden. De zijspanrace behoort echter niet tot de Grand Prix.
U kunt het complete programma hier nalezen.

tt Assen camping

De TT in Assen beleven en rustig overnachten op Camping Midden Drenthe

Camping Midden Drenthe is geen TT camping. Onze gasten komen voor de rust, ruimte en natuur. Dat betekent dat er geen alcohol wordt geschonken, geen kampvuur is toegestaan en absolute stilte tussen 23.00 uur en 7.00 uur. Wij bieden u tijdens de  TT Assen camping een rustige en ruime kampeerplaats, zodat u na een goede nachtrust de volgende dag weer kan genieten van het spektakel op het circuit.

TT Assen arrangement

Wilt u kamperen op onze camping tijdens het TT Assen weekend? Dat kan met ons speciale TT Assen arrangement.

Voor meer vragen over dit arrangement of andere aanbiedingen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. 0593 - 37 00 22 of mail naar: info@campingmiddendrenthe.nl