Trekkershut Drenthe

Trekkershut huren in Drenthe

Lekker een paar nachten er tussen uit, maar niet alle kampeerspullen inpakken en meenemen. Dat kan bij Camping Midden Drenthe. Wij hebben 2 trekkershutten te huur die van alle gemakken zijn voorzien. Onze PLUShutten zijn geschikt voor 5 personen en volledig ingericht met onder andere;

  • Koelkast
  • Koffiezetapparaat
  • Verwarming
  • Goede matrassen
  • Kussens
  • Dekbedden
  • Volledig ingerichte keuken

Het enige wat u zelf hoeft mee te nemen is uw eigen beddengoed of een slaapzak. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om dit te huren. Voor 6 euro per pakket ligt er beddengoed, handdoeken en keukendoeken voor u klaar. 

Aanbiedingen

Ook in het najaar kunt u genieten van de omgeving op Camping Midden Drenthe. De herfst is een mooie tijd om te wandelen, fietsen en kamperen. Daarom hebben wij voor alle vakantiegangers een mooie najaarsaanbieding. Bij een reservering van onze blokhut van 4 nachten krijgt u de 4de nacht helemaal gratis.
Boek hier direct uw aanbieding. 

Vissen naast de camping

Vissen in Drenthe is de ideale manier voor u om tot rust te komen en te genieten van de natuur. Camping Midden Drenthe ligt aan het Oranjekanaal. Dit prachtige viswater is een ultieme plek voor (sport)vissers. Naast het Oranjekanaal zijn er nog vele andere mooie visvijvers in de omgeving van Camping Midden Drenthe.
Voor meer informatie over vissen in Drenthe kunt u hier terecht.

Meer weten?

Meer weten over het huren van een blokhut of trekkershut en de actuele aanbiedingen? Kijk hier voor alle informatie maar u kunt ons ook altijd bellen op 0593 - 37 00 22 of mailen naar info@campingmiddendrenthe.nl

Kijk hier voor de actuele beschikbaarheid en wees er snel bij, want VOL = VOL.