Stageplaats

Camping Midden Drenthe, een super leuke, kleinschalige camping die 4 jaar geleden is overgenomen door een jong stel.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair die een dosis energie heeft en het heel leuk vindt om van alles op te pakken.
Wij zoeken iemand die allround is op de camping.

* Gasten in en uitchecken
* Gasten voorzien van informatie
* Opzetten van onze horeca
* Barista werkzaamheden
* Financiële werkzaamheden
* Bediening terras
* Bijhouden social media
* Opzetten animatie activiteiten(In overleg)
* organiseren van kleine evenementjes(In overleg)

Spreekt jou dit aan? Stuur dan een mail naar met informatie over jezelf, je opleiding en duur van de stage, voorgaande stages of bijbanen en hoe je een eventuele stage voor je zou zien.
Wij nemen dan contact op om te kijken of wij voor jou het juiste stagebedrijf kunnen zijn! (info@campingmiddendenthe.nl)

Over welke vaardigheden beschikt de student of werknemer?

* Enthousiast
* Sociaal
* Niet bang zijn om gasten aan te spreken
* Oog voor detail

Wat biedt het leerbedrijf de student of werknemer?

Camping Midden Drenthe is een middel grote camping. Wij hebben 85 camping plaatsen. Verder hebben we een nieuw receptie gebouw waar dit jaar de horeca gaan opzetten. Lijkt je het leuk om mee te denken in dit proces? Dan kunnen wij dit samen met jou gaan doen! We leren je barista vaardigheden en we zorgen ervoor dat je alle kneepjes van het vak leert. Werken op een camping is super veelzijdig dus je leert heel veel! Op onze camping kun je je eigen stageplaats zo leuk mogelijk maken. Wij zullen je erg goed begeleiden, omdat je 1 vaste begeleider hebt die je alle kneepjes van het vak leert. Als je het leuk vind kun je jezelf ontwikkelen en wellicht ook werkzaam bij ons blijven tijdens je studie.

Daarnaast krijg je natuurlijk een leuke stagevergoeding en een reiskostenvergoeding!