Senioren camping in Drenthe

Camping Midden Drenthe is een camping gericht op senioren. Het is de ideale camping voor 55+ers om te genieten van het heerlijke campinggevoel. De camping is een relatief klein en overzichtelijk terrein en u hoeft nooit ver te lopen naar de faciliteiten. Als u geen comfortplaats heeft dan is er op elk veldje een watertappunt beschikbaar.

Faciliteiten

De faciliteiten zijn van alle gemakken voorzien. Een ruime mindervalide douche en toilet is aanwezig. Camping Midden Drenthe is uitermate geschikt voor senioren. Of het nu voor een kort verblijf is of voor uw seizoenplaats. Op onze seniorencamping in Drenthe komt u helemaal tot rust. Wij zijn aangesloten bij de Karaktervolle Groene Campings en wij kregen van de ANWB de mooie waardering 8,5. Ook zijn wij een ANWB Charmecamping. 

De omgeving

Authentieke dorpjes, Saksische boerderijen, folklore, ongerepte natuur en eeuwenoude tradities. In Drenthe lijkt het of de tijd heeft stilgestaan. Tijdens uw fiets- of wandeltochten in de voorjaarszon krijgt u direct een ultiem vakantiegevoel en snuift u de geur van het voorjaar op. Midden-Drenthe biedt u vele mogelijkheden.

Basisplaats of comfort

Op camping Midden Drenthe heeft u de keus uit een basisplaats of een comfortplaats. Onze comfortplaatsen zijn voorzien van;

  • watertappunt
  • vuilwaterafvoer
  • cai-aansluiting voor televisie (HD-kwaliteit) met DVB-C aansluiting
  • vanaf 8 ampère stroom. De elektra kan naar wens worden opgewaardeerd tot 16 ampère.

De basisplaatsen hebben een elektra aansluiting van 6 ampère.

Gratis Wifi

U kunt gebruik maken van de razendsnelle gratis Wifi over de gehele camping.

Viswater naast de camping

Naast de camping loopt het Oranjekanaal. Een rustig viswater, rijk aan allerlei soorten vis.

Tot ziens op onze rustige seniorencamping in Drenthe