Rustige camping Drenthe

U bent op zoek naar een rustige camping in Drenthe.
Camping Midden Drenthe is een zeer rustige camping in de Drentse natuur. Een ideale camping voor de rustzoeker om te genieten van het heerlijke campinggevoel. Ons camping terrein is overzichtelijk en is onderverdeeld in meerdere kleine kampeervelden waar maximaal 10 caravans staan. Onze sanitaire voorzieningen zijn netjes en zijn van alle gemakken voorzien. Een ruime mindervalide ruimte is aanwezig. Camping Midden Drenthe is uitermate geschikt voor de actieve 50 plusser.
Op onze rustige camping in Drenthe komt u helemaal tot rust. Wij zijn aangesloten bij de Karaktervolle Groene Campings en wij kregen van de ANWB de mooie waardering 8,5. Ook zijn wij een ANWB Charmecamping

De omgeving

Authentieke dorpjes, Saksische boerderijen, folklore, ongerepte natuur en eeuwenoude tradities. In Drenthe lijkt het of de tijd heeft stilgestaan. Tijdens uw fietstocht of wandeltocht in de voorjaarszon krijgt u direct een ultiem vakantiegevoel en snuif de geur van het voorjaar op tijdens een wandeltocht of fietstocht door de kleurrijke Drentse bossen. U kunt in Midden Drenthe alle kanten op.

Basisplaats of comfort

Op onze rustige camping in Drenthe heeft u de keus uit een basisplaats of een kampeerplaats comfortplaats. Onze comfortplaatsen hebben water, vuilwaterafvoer, c.a.i aansluiting voor televisie. en de elektra kan naar wens worden opgewaardeerd tot 16 ampère. Onze basisplaatsen hebben een elektra aansluiting van 6 ampère.

Gratis Wifi

U kunt op onze camping gebruik maken van gratis Wifi.

Viswater naast de camping

Naast onze rustige camping in Drenthe loopt het mooie Oranjekanaal. Een rustig viswater wat zeer rijk is aan allerlei soorten vis.

Wilt u meer informatie?

U kunt ons telefonisch bereiken op 0593 - 37 00 22 of een mail sturen naar info@campingmiddendrenthe.nl.

We zien u graag terug op onze rustige camping in Drenthe!