Ontdek Camping Midden Drenthe

Kamperen midden in de Drentse natuur op onze ruime camping. Ontdek het zelf!

Algemeen

  • Kamperen met je camper op Camping Midden Drenthe
  • Ingang Camping Midden Drenthe

De ligging

Camping Midden Drenthe ligt in Zwiggelte, vlakbij Westerbork, midden in de Drentse natuur en centraal in de driehoek Assen – Hoogeveen – Emmen. De laatstgenoemde steden liggen allemaal op ca. 15 km van onze camping. Zo maakt u van uw kampeerplaats de perfecte uitvalsbasis voor uitstapjes, fietstochten, wandeltochten en andere dagtripjes.

De omgeving

In de nabije omgeving is er veel te doen voor de liefhebbers van rust en natuur: fietsen, wandelen, vissen, musea bezoek,  enz. Ook vindt u uiteenlopende bezienswaardigheden zoals Wildlands Emmen, Kamp Westerbork, kabouterdorp, boomkroonpad, en het attractiepark Drouwenerzand.

Bekijk alle tips op de pagina’s Activiteiten en Bezienswaardigheden.


Reactie van een gast:

Super fijne camping. Erg vriendelijk ontvangen, mooi schoon sanitair en prima grasveldjes. Zeker eentje om terug te komen.

Mandy (Google review)

Faciliteiten

Onze voorzieningen zijn opgebouwd met oog voor comfort en detail. De sanitaire voorzieningen zijn modern en schoon, de kampeerplaatsen zijn ruim en de wifi is gratis.

Bekijk de faciliteiten

Tarieven

Benieuwd naar onze tarieven? Kijk ook eens bij onze arrangementen en aanbiedingen; er zijn veel opties die u geld kunnen besparen! Bijvoorbeeld bij feestdagen of langer verblijf.

Bekijk de tarieven


Reactie van een gast:

Mooie, schone en ruime camping. Gastvrije ontvangst en zeer servicegerichte beheerders. Precies zoals een camping hoort te zijn.

Hans (Google review)

Marieanne en Hilmer: eigenaren van Camping Midden Drenthe

Hilmer en Marieanne

Wij zijn Hilmer Sikkenga en Marieanne van Tilburg en zijn sinds 2018 de nieuwe eigenaren van Camping Midden Drenthe. Wij zijn beide geboren en getogen in Drenthe en kamperen zit in ons bloed. Wij laten u graag kennis maken met het prachtige Drenthe en elke dag doen wij ons uiterste best om al onze gasten een heerlijke ontspannen vakantie te bezorgen.

Plattegrond

Plattegrond van Camping Midden Drenthe