Natuurcamping in Drenthe

U bent op zoek naar een natuurcamping in Drenthe. Onze Camping ligt in de landerijen van een groot natuurgebied in Drenthe. De camping heeft zeer ruime veldjes en de plaatsen zijn groot met een gemiddelde van 135 m². Er wordt volop rust en ruimte geboden.

U heeft de keuze uit een:

Kamperen in de natuur van Drenthe met luxe en comfort.

Kamperen in Drenthe vol luxe en comfort, dat kan op de ruime kampeerplaatsen van Camping Midden Drenthe. Alle kampeerplaatsen zijn zeer ruim en voorzien van elektra. Daarnaast bieden wij comfortplaatsen aan die zijn voorzien van water, vuilwaterafvoer en teen televisie aansluiting. De Wifi over de gehele camping is gratis.

De omgeving

Onze camping in Drenthe die midden in de natuur ligt telt 70 zeer ruime toeristische plaatsen op ca. 3 hectare. Hieromheen liggen de bossen, weilanden, zwemvennen, heidevelden, pittoreske dorpjes en nog veel meer.
Er zijn schaduwrijke en zonnige plaatsen. De meeste daarvan hebben een prachtig uitzicht op de ondergaande zon.

Rust, ruimte en natuur

Kamperen is het ultieme onthaasten. Zodra je bent aangekomen op onze camping, is de dagelijkse sleur ver. Daarom is een vakantie op onze natuurcamping ook zo fijn. Rust, ruimte en natuur is alles wat je nodig hebt.
U ervaart een persoonlijke sfeer. Wij heten onze gasten persoonlijk welkom en we laten graag u volledig onbezorgd genieten. Op onze camping in Drenthe heerst er een gemoedelijke sfeer.

Kamperen met kinderen

Camping Midden Drenthe is een overzichtelijke camping met een klein speelveldje voor de kinderen.

55+ Camping

Camping Midden Drenthe profileert zich als senioren/ 55+ camping, maar is ook ideaal voor gezinnen met jonge kinderen die niet van grootschalige campings houden. U vindt op onze camping rust in de mooie natuur van Drenthe, waarbij comfort centraal staat.

Onze faciliteiten

Camping Midden Drenthe ligt midden in de natuur en is omgeven door bosrijke natuurgebieden. De camping heeft uitgebreide faciliteiten.

  • verse broodjes in de ochtend
  • fietsverhuur
  • wasserette
  • klein campingwinkeltje
  • gratis glasvezel wifi

Om alle faciliteiten kunt u de pagina faciliteiten bekijken.

Luxe en comfort in de natuur van Drenthe

Kamperen in Drenthe vol luxe en comfort, dat kan op de ruime kampeerplaatsen van Camping Midden Drenthe. Alle kampeerplaatsen zijn zeer ruim en voorzien van elektra.

Huren

Onze camping heeft naast de prachtige kampeerplekken ook 2 trekkershutten en een stacaravan te huur. Voor de actuele beschikbaarheid en prijzen kunt u hier terecht.

We zien u graag terug op onze natuurcamping in Drenthe! Direct boeken

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons. U kunt bellen naar 0593 - 37 00 22 of mail ons info@campingmiddendrenthe.nl