Korte seizoensplaats in Drenthe

4 maanden kamperen vanaf € 745,00

U geniet de hele zomer van de prachtige natuur op Camping Midden Drenthe en van het mooie Drentse land. Camping Midden Drenthe biedt u speciale  tarieven voor een korte seizoensplaats. Genieten in vrijheid, midden in de natuur. Dat is het geheim van het echte buitenleven. Wakker worden van fluitende vogels en de hele dag buiten zijn.

De camping

Camping Midden Drenthe ligt in het mooie buitengebied van de gemeente Midden Drenthe.  De kampeerplaatsen zijn met gemiddeld 135 m zeer ruim.

U kunt kiezen uit een basisplaats of een comfortplaats. Onze comfortplaatsen zijn voorzien van:

  • watertappunt,
  • vuilwaterafvoer
  • televisieaansluiting.
  • 16 ampère stroom

Camping Midden Drenthe is ANWB erkend en we zijn er trots op dat onze camping is geselecteerd voor vermelding in de ANWB gids charmecamping. Ons sanitairgebouw is ruim en schoon en val alle gemakken voorzien.
Camping Midden Drenthe is aangesloten bij de Karaktervolle groene camping

Viswater naast de camping

Neen uw hengel mee als u bij ons een korte seizoenplaats in Drenthe huurt. Langs de camping loop het Oranjekanaal, een mooi, rustig en visrijk water.

Tarieven korte seizoenplaats 

4 maanden kamperen op camping Midden Drenthe kost € 765,00. De comfortplaatsen kosten € 936,00. U bepaalt zelf de periode wanneer u wilt kamperen.  Voor actuele tarieven een aanbiedingen kunt u onze tarieven pagina bekijken.

U kunt altijd langskomen om de plaatsen te bekijken. Als u meer informatie wilt kunt u ons bellen 0593 - 37 00 22 of mailen info@campingmiddendrenthe.nl