Kleine groene camping in Drenthe

In het hart van Drenthe ligt onze kleine groene camping.
Een oase van rust, waarbij u geniet van de ruimte en de natuur.
Groen staat bij camping Midden Drenthe centraal. Niet alleen de kleur van de camping, maar ook milieuvriendelijkheid staat bij ons voorop.

Greenkey

Camping Midden Drenthe is aangesloten bij Green Key
Green Key is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt.  Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.(www.greenkey.nl)

Drenthe en de omgeving

In Drenthe is veel te zien en te ontdekken. Groene uitgestrekte weilanden, bossen en heidevelden waar u heerlijk kunt fietsen en wandelen.
Direct vanuit de camping ligt het mooie buitengebied van gemeente Midden Drenthe. U start bij knooppunt 52 die naast de camping ligt en waar u binnen zeer korte tijd door de groene bossen en heidevelden van Drenthe kan fietsen en wandelen.

Vissen

Neem vooral uw hengel mee om te vissen naast de groene camping.
Het Oranjekanaal ligt direct aan het Oranjekanaal. Verder zijn er ook nog andere mooie viswateren in de buurt van de camping. Alle wateren zijn rustig en volop groen waar u een hele dag kan genieten van de rust en natuur.

Stacaravan of trekkershut huren

Heeft u zelf geen kampeermiddel, maar wil u wilt wel genieten van de groene camping dan kunt u op camping Midden Drenthe een stacaravan of trekkershutPlus huren.
Deze ruime hut is geschikt voor 5 personen en is volledig ingericht. Het enige wat u mee hoeft te nemen is uw linnengoed. Koelkast, koffiezet apparaat en verwarming zijn aanwezig net als kussens en dekbedden.
De stacaravan is volledig ingericht en geschikt voor maximaal 4 personen. De stacaravan beschikt over een eigen douche en toilet op een mooi stukje privéterrein van de groene kleine camping.

Aanbiedingen

Voor alle actuele aanbiedingen en arrangementen kunt u kijken op onze tarieven pagina.  Zoek en boek hier meteen uw vakantie!

Heeft u nog een vraag of wilt u weten wat de actuele beschikbaarheid is van de verhuuraccomodaties of kampeerplaatsen dan kunt u altijd even bellen 0593 - 37 00 22 of mailen naar info@campingmiddendrenthe.nl.

We hopen u te mogen verwelkomen op onze mooie groene camping in het hart van Drenthe.