Kleine groene camping in Drenthe

In het hart van Drenthe ligt onze kleine groene camping.
Een oase van rust, waarbij je geniet van de ruimte en de natuur.
Groen staat bij camping Midden Drenthe centraal. Niet alleen de kleur van de camping, maar ook milieuvriendelijkheid staat bij ons voorop.

Drenthe en de omgeving

In Drenthe is veel te zien en te ontdekken. Groene, uitgestrekte weilanden, bossen en heidevelden waar u heerlijk kunt fietsen en wandelen.
Direct vanuit de camping ligt het mooie buitengebied van gemeente Midden Drenthe. Fietsknooppunt 52, wat naast de camping ligt, is een mooi startpunt om door de groene bossen en heidevelden van Drenthe kan fietsen en wandelen.

Vissen

Neem vooral je hengel mee om te vissen naast onze groene camping.
Wij zijn direct aan het Oranjekanaal gelegen. Verder zijn er ook nog andere mooie viswateren in de buurt van de camping. Alle wateren zijn rustig. Hier kan de hele dag kan genieten van de rust en natuur.

Luxe Blokhut of trekkershut huren

Heb jezelf geen kampeermiddel, maar wil je wel genieten van de groene camping dan kun je op camping Midden Drenthe een trekkershutPlus huren.
Deze ruime hut is geschikt voor 5 personen en is volledig ingericht. Het enige wat u mee hoeft te nemen is uw linnengoed. Koelkast, koffiezet apparaat en verwarming zijn aanwezig net als kussens en dekbedden.

Wil je nóg meer comfort? kies dan voor onze Luxe blokhut met eigen sanitair! Dit is een ruime en gezellig houten vakantiehuisje met een oppervlakte van 44 m². De blokhut heeft een moderne keuken en een gezellige zithoek. Dekbedden en kussens zijn aanwezig en de blokhut is van alle gemakken voorzien. Je hoeft dus niet zoveel meer mee te nemen van thuis.

Aanbiedingen

Voor alle actuele aanbiedingen en arrangementen kun je kijken op onze tarieven pagina.  Zoek en boek hier meteen uw vakantie!

Heeft u nog een vraag of wilt u weten wat de actuele beschikbaarheid is van de verhuuraccomodaties of kampeerplaatsen dan kunt u altijd even bellen 0593 - 37 00 22 of mailen naar info@campingmiddendrenthe.nl.

We hopen u te mogen verwelkomen op onze mooie groene camping in het hart van Drenthe.