Kamperen met de hond

Op vakantie en je hond thuis achter laten? Op onze camping in Midden Drenthe is kamperen met je  hond gewoon toegestaan. Zo kun je samen met je hond genieten van de prachtige natuur op en rondom onze camping.

Kamperen met hond in Drenthe

Op onze camping is kamperen met hond gewoon toegestaan, mits je je houdt aan de geldende huisregels van onze camping. Zo moet je je hond uitlaten buiten de camping en willen we dat de hond altijd aangelijnd is, ook bij de kampeerplaats zelf.  De gene die iets minder hondenliefhebbers zijn hebben dan geen overlast.

In de zomer kamperen met hond

Vooral in de zomer, kan het nog wel eens warm worden op de camping. Hou daar rekening mee als je gaat kamperen met je hond. Gelukkig bevindt onze camping zich in de prachtige natuur, waar je niet alleen beschutting maar ook vaak afkoeling kunt vinden.
Bij de zwemvijver Ellertshaar mag je zwemmen met de hond. Een super fijne plek voor jou en je hond.

Kamperen met de hond in de Trekkershut Plus

Honden zijn toegestaan in één van onze huuraccommodaties: De Trekkershut Plus.  De Trekkershut zijn verder van alle gemakken voorzien: Ze hebben een keukentje, koelkast, 5 grote bedden en een zitje.  Verder zijn er kussens en dekbedden aanwezig.

Geniet volop van de natuur

Onze camping bevindt zich in de prachtige natuur dichtbij meerdere bossen, zwemvijvers en recreatiegebieden. Achter onze camping is een groot terrein waar je direct met je hond een rondje kan lopen. Verder is zwemvijver de Ellertshaar dichtbij, waar je ook met je hond mag zwemmen.

Fietsen met hond

Liever fietsen met je hond? Dat kan natuurlijk ook. Wij verhuren gewone fietsen. We zelf even je mandje meenemen voor de hond.

De voordelen van onze camping in Drenthe

  • Een natuurlijke ligging in en rondom natuurgebieden
  • Gemoedelijke sfeer
  • Prachtige omgeving om met je hond te wandelen of te fietsen
  • Diverse faciliteiten
  • Uitstekende en schone voorzieningen

Onze camping heeft prachtige natuurlijke ligging en omgeving in het midden van Drenthe. Door de persoonlijke en informele sfeer, voel je er meteen thuis. Naast gezelligheid is er veel ruimte voor rust, ruimte en privacy. Kortom: ultiem genieten!