Trekkershutten en luxe blokhut verhuur

Huren op Camping Midden Drenthe

Je houdt van het leven in de  buitenlucht en van de natuur, maar je bent op zoek naar iets meer luxe. je wilt er even tussenuit voor een (korte) vakantie op een gezellige en rustige camping in Drenthe. Camping Midden Drenthe heeft diverse verhuur mogelijkheden.
Je kunt kiezen uit:

De verhuur mogelijkheden zijn ideaal voor mensen die (nog) niet kamperen of gewoon willen genieten van de luxe die de verhuurmogelijkheden bieden. Onze Trekkershutten Plus zijn volledig ingericht en geschikt voor 5 personen. De accommodatie is gelegen op een mooi stukje privé terrein op een van onze veldjes.

Omgeving verhuuraccomodaties

Onze verhuuraccommodaties zijn een prima uitvalsbasis voor uitstapjes in de omgeving van de camping. Met pittoreske dorpjes als Orvelte en Westerbork op korte afstand kun je genieten van de Drentse gastvrijheid. Als je liever wil fietsen en wandelen zijn er genoeg opties. De 3 nationaal parken van Drenthe liggen in de buurt van Camping Midden Drenthe. Uiteraard zijn er vanuit de camping ook vele mogelijkheden voor mooie fiets- en wandelroutes die gratis uit te printen zijn bij de receptie.

De groene koepel

Camping Midden Drenthe is aangesloten bij stichting trekkershutten Nederland.

Stichting Trekkershutten is in 1986 opgericht als vrijwilligersorganisatie. Door de jaren heen zag de organisatie het vertrouwen in de Trekkershut groeien bij de vakantieganger en de ondernemer. Het netwerk heeft zich uitgebreid tot zo’n 250 locaties in de Benelux waar in totaal ongeveer 750 Trekkershutten staan. Het product sluit met vaste kernwaarden als eenvoud, natuurbeleving en een relatief lage verhuurprijs goed aan bij de huidige tijdgeest.