Juni fietsmaand

Juni is dé fietsmaand. De ideale maand om heerlijk in Drenthe te gaan kamperen. De drukte van het Pinksterweekend is voorbij en de camping is weer wat rustiger. Camping Midden Drenthe is de ideale  camping voor uw fietstochten of wandeltochten. Drenthe staat bekend om zijn prachtige bossen, heidevelden beekdalen en vennen.

Fietsen en wandelen in Drenthe

Vanaf Camping Midden Drenthe kun je direct op allerlei fietsroutes aansluiten. Langs onze camping loopt b.v. de Drentse bosroute, een fietsroute van 42 km door de afwisselende Drentse landschappen. Deze fietsroute is zeer de moeite waard om te gaan fietsen. Deze route ligt bij de receptie voor je klaar.
Onze camping is ANWB erkend en we zijn zeer trots dat we zijn opgenomen in de ANWB gids Charmecamping en we zijn  aangesloten bij de Karaktervolle Groene Campings.

De camping

Camping Midden Drenthe is een gezellige camping, waarbij gastvrijheid centraal staat. De kampeerplaatsen zijn met gemiddeld 135 m² zeer ruim.
Het kampeerterrein is ingericht als parkje. Vanaf je kampeerplaats kun je genieten van de prachtige Drentse natuur.
De voorzieningen zijn van goede kwaliteit. Ons sanitairgebouw is voorzien van alle gemakken die je op een camping mag verwachten. Voor de mindervalide zijn verschillende ruimtes beschikbaar en ook voor de kinderen is er een kinderdouche ingericht, waarbij de kinderen op een verhoging staan.
Voor ons aller jongste gasten is er een babybadje. Ook een familie douche ontbreekt niet.

Kamperen met kinderen met de junimaand fietsmaand op Camping Midden Drenthe

Voor de kinderen hebben wij een speelweide ingericht met een aantal speeltoestellen. Terwijl u vanaf uw kampeerplaats een oogje in het zeil kan hoeden, kunnen de kinderen zich vermaken met de andere kinderen op de camping. Ook de trampoline is erg in trek bij de kinderen.

Basisplaats, comfortplaats, camperplaats of privé sanitair

U kunt kiezen tussen een basisplaats,  comfortplaats,  camperplaats of comfortplaats met privé sanitair. Onze comfortplaatsen hebben een water tappunt, vuilwaterafvoer en televisieaansluiting. Dus uw slang in de afvoer, televisie kabel aansluiten en genieten van uw welverdiende rust.

Luxe blokhut en trekkershutten te huur

Heeft u zelf geen caravan, camper of tent? Wij verhuren ook trekkershutten PLUS. Deze ruime 5 persoons- hut is een ideale overnachting mogelijkheid. De hut is volledig ingericht. Een koelkast en koffiezet  apparaat is aanwezig.
Alle informatie over de trekkershut PLUS kunt u hier vinden.

Voor nog meer luxe kiest u voor onze volledig ingerichte Luxe Blokhut. De accomodatie is volledig ingericht met badkamer, volledig ingerichte keuken, 2 slaapkamers en een woonkamer. Alle informatie over de luxe blokhut kun je hier vinden.

Gratis Wifi

Tijdens de junimaand fietsmaand kunt u ook gratis gebruik maken van wifi op uw favoriete camping in Drenthe

Fietsers welkom

Bij Fietsers Welkom! bedrijven kunt u reken op extra service:

  • Ons terras is van mei t/m september vanaf 11.00 uur geopend.
  • Wij houden een plek voor trekkers beschikbaar.
  • Wij accepteren gasten voor 1 nacht.
  • Wij bieden een afgesloten fietsenstalling.
  • Er is een banden plakset en fietspomp aanwezig.
  • Er is een EHBO-set aanwezig.
  • Fietsers kunnen gratis hun bidon bijvullen.
  • Er zijn fietskaarten ter inzage of te koop.
  • Accu’s van elektrische fietsen kunnen gratis worden opgeladen.
  • Natte kleding is geen bezwaar. Wij bieden een droger of droogrek.

Last minute aanbiedingen

Meer weten? Bel ons dan voor al uw vragen op telefoonnummer 0593 - 37 00 22 of stuur ons een email.