Juni fietsmaand

Juni is dé fietsmaand. De ideale maand om heerlijk in Drenthe te gaan kamperen. Camping Midden Drenthe is de ideale  camping voor heerlijke fietstochten en wandeltochten. Drenthe staat bekend om zijn prachtige bossen, heidevelden beekdalen en vennen.

Fietsen en wandelen in Drenthe

Vanaf Camping Midden Drenthe kun je direct op allerlei fietsroutes aansluiten. Langs onze camping loopt b.v. de Drentse bosroute, een fietsroute van 42 km door de afwisselende Drentse landschappen. Deze fietsroute is zeker de moeite waard om te gaan fietsen. Deze route ligt bij de receptie voor je klaar.
Onze camping is ANWB erkend en we zijn zeer trots dat we zijn opgenomen in de ANWB gids Charmecamping en we zijn  aangesloten bij de Karaktervolle Groene Campings.

De camping

Camping Midden Drenthe is een gezellige camping, waarbij gastvrijheid centraal staat. De kampeerplaatsen zijn met gemiddeld 135 m² zeer ruim.
Het kampeerterrein is ingericht als parkje. Vanaf je kampeerplaats kun je genieten van de prachtige Drentse natuur.
De voorzieningen zijn van goede kwaliteit. Ons sanitairgebouw is voorzien van alle gemakken die je op een camping mag verwachten. Voor de mindervalide zijn verschillende ruimtes beschikbaar en ook voor de kinderen is er een kinderdouche ingericht, waarbij de kinderen op een verhoging staan.
Voor ons aller jongste gasten is er een babybadje. Ook een familie douche ontbreekt niet.

Kamperen met kinderen met de junimaand fietsmaand op Camping Midden Drenthe

Voor de kinderen hebben wij een speelweide ingericht met een aantal speeltoestellen. Terwijl u vanaf uw kampeerplaats een oogje in het zeil kan houden, kunnen de kinderen zich vermaken met de andere kinderen op de camping. Verder hebben we een grote trampoline, diertjes en genoeg skelters die gebruikt kunnen worden!

Basisplaats, comfortplaats, camperplaats of privé sanitair

Je kan kiezen uit een basisplaats,  comfortplaats,  camperplaats of comfortplaats met privé sanitair. Onze comfortplaatsen hebben een water tappunt, vuilwaterafvoer en televisieaansluiting.

Luxe blokhut en TrekkershutPlus te huur

Heb je zelf geen caravan, camper of tent? Wij hebben 2 trekkershutten en een luxe blokhut te huur. Deze ruime 5 persoons- hut is een ideale overnachting mogelijkheid. De hut is volledig ingericht. Een koelkast en koffiezet  apparaat is aanwezig.
Alle informatie over de trekkershut PLUS kunt u hier vinden.

Voor nog meer luxe kiest u voor onze volledig ingerichte Luxe Blokhut. De accommodatie is volledig ingericht met badkamer, volledig ingerichte keuken, 2 slaapkamers en een woonkamer. Alle informatie over de luxe blokhut kun je hier vinden.

Fietsers welkom

Bij Fietsers Welkom! bedrijven kun je reken op extra service:

  • Ons terras is van mei t/m september vanaf 10.00 uur geopend
  • Wij accepteren gasten voor 1 nacht
  • Er is een banden plakset en fietspomp aanwezig.
  • Er is een EHBO-set aanwezig.
  • Fietsers kunnen gratis hun bidon bijvullen.
  • Er zijn fietskaarten ter inzage of te koop.
  • Accu’s van elektrische fietsen kunnen gratis worden opgeladen.
  • Natte kleding is geen bezwaar. Wij bieden een droger of droogrek.
  • We hebben een koffiebar

Last minute aanbiedingen

Meer weten? Bel ons dan voor al uw vragen op telefoonnummer 0593 - 37 00 22 of stuur ons een email.