Faciliteiten op Camping Midden Drenthe

Tijdens je vakantie geniet je de gemoedelijkheid in de Drentse natuur op Camping Midden Drenthe. Je kampeerveld is ruim opgezet op het kleinschalige park, waarbij alle voorzieningen aanwezig zijn die je nodig hebt tijdens je vakantie.
De voorzieningen zijn opgebouwd met oog voor comfort en detail. De sanitaire voorzieningen zijn van alle gemakken voorzien, de kampeerplaatsen zijn ruim en de wifi is gratis.

Sanitaire ruimte

Camping Midden Drenthe beschikt over schone sanitair ruimtes en deze zijn van alle gemakken voorzien, zoals een kinderdouche, babybad en mindervaliden ruimte.

Bekijk alle sanitaire voorzieningen 

Receptie

Voor al je vragen of tips voor uitstapjes tijdens je verblijf  kun je binnen lopen bij de receptie. Wij helpen je graag verder. Ook kun je bij ons terecht voor een heerlijke kop koffie, gebak, tosti’s, ijsjes en lokale producten.
De openingstijden van de receptie zijn:
– Laagseizoen van 10:00 tot 12:00 uur en van 13:00 tot  16:00 uur (vanaf 08.00 uur alleen afhalen broodjes)
– Hoogseizoen van 08:00  tot 17: 30 uur.
Op zondag is de receptie geopend tot 15:00 uur.

In- of uitchecken buiten openingstijden is mogelijk. Neem even contact met ons op wanneer je aankomt, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Vers gebakken broodjes

Je begint je dag heerlijk met een kopje koffie, krantje en een vers broodje. Dat kan bij Camping Midden Drenthe. Elke ochtend kun je vers afgebakken broodjes bestellen bij de receptie. Vul de avond van te voren een briefje in of stuur ons een whatsappje. De volgende dag liggen de verse broodjes vanaf 08.00 uur ’s ochtends voor je klaar.

Je hebt de keuze uit;

  • Croissantjes
  • Speltbollen
  • Kaiserbroodjes
  • Rustiek meergranen broodje
  • Bruine pistolet
  • Rustiek Fluite (Heerlijk stokbroodje)

Gratis wifi

De wifi over de gehele camping is gratis.

Speeltuintje

Op onze camping in Drenthe vind je een speelweide met zandbak, draaimolen, en andere leuke speeltoestellen voor de kinderen. Er is een “kinderboerderij” met geitjes, kippen en konijnen en een trampoline met speelhuisje.

Wasserette

De wasserette met wasmachine, droger, strijkijzer en een handcentrifuge is gelegen in het gebouw naast de receptie. Voor de wasmachine en droger heb je 1 en 2 euro munten nodig. Wasmiddelcapsules krijg je van ons en kun je ophalen bij de receptie.
Wassen: € 6,00
Drogen:  € 3,00

Bibliotheek

Boeken kun je vinden in ons receptiegebouw. Deze zijn vrij te leen of te ruilen voor andere boeken. Zo zit je nooit zonder leesvoer.

Viswater naast de camping

Hou je van vissen en dan het liefst zo dicht mogelijk bij je campingplaats? Camping Midden Drenthe is gelegen aan het oranjekanaal. Het kanaal is een zeer rijk viswater waar ‘de grote jongens’ ruim aanwezig zijn. Op loopafstand van je kampeerplaats, trekkershut of blokhut is het hier heel goed vissen.

Zwemplassen in de omgeving

De Iberenplas, een van de vele zwemplassen die Drenthe rijk is, ligt op 7 minuten rijden vanaf de camping. Het meer ligt midden in de bossen en heeft een mooi zandstrand en grasvelden om met de kinderen te spelen. De toegang is gratis. Er is een kiosk en er zijn toiletten.

Jeu de Boules baan

Op de camping is een Jeu de Boules baan aanwezig. Jeu de Boules ballen zijn te leen bij de receptie.

Klootschieten

Bij de receptie kun je klootschietmaterialen huren! We hebben 2 leuke routes voor je uitgezet. Een lange en een korte route. Ze beginnen beide vanuit de camping. Je huurt een bal voor 3 euro. Meer informatie vind je hier.