Faciliteiten op Camping Midden Drenthe

Tijdens uw vakantie geniet u van rust, ruimte en natuur op Camping Midden Drenthe. Uw kampeerveld is ruim opgezet op het kleinschalige park, waarbij alle voorzieningen aanwezig zijn die u nodig heeft tijdens uw vakantie.
De voorzieningen zijn opgebouwd met oog voor comfort en detail. De sanitaire voorzieningen zijn van alle gemakken voorzien, de kampeerplaatsen zijn ruim en de wifi is gratis.

Sanitaire ruimte

Camping Midden Drenthe beschikt over schone sanitair ruimtes en is van alle gemakken voorzien, zoals kinderdouche, babybad en mindervaliden ruimte.

Bekijk alle sanitaire voorzieningen 

Receptie

Voor al uw vragen of tips voor uitstapjes tijdens uw verblijf  kunt u altijd even binnen lopen bij de receptie. Wij helpen u graag verder. U kunt ook bij ons terecht voor een heerlijke kop koffie, gebak, tosti’s, ijsjes en lokale producten.
De openingstijden van de receptie zijn:
– Laagseizoen van 10:00 tot 17:00 uur (vanaf 08.00 uur alleen afhalen broodjes)
– Hoogseizoen van 08:00  tot 17: 00 uur en 19:00 tot 20:00 uur.
Op zondag is de receptie geopend tot 14:00 uur.

In- of uitchecken buiten openingstijden is natuurlijk mogelijk. Neem even contact met ons op wanneer u aankomt, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Fiets- en skelterverhuur

Bij de receptie kunt u fietsen en skelters huren. Wij hebben ook kinderfietsen en kinderstoeltjes te huur.
De dames- en herenfiets met 3 versnellingen huurt u  voor € 8,00 per dag of € 40 per week. Een skelter is te huur voor € 5.00 per dag of € 2.00 per 2 uur.

Vers gebakken broodjes

Uw dag heerlijk beginnen met een kopje koffie, krantje en een vers afgebakken broodje; dat kan bij Camping Midden Drenthe. Wij verzorgen uw vers afgebakken broodjes. Bij de receptie kunt u uw broodjes bestellen en afhalen. U kunt tot 20.00 uur uw broodjes bestellen. De volgende dag liggen de verse broodjes vanaf 08.00 uur ’s ochtends voor u klaar.
U heeft de keuze uit;

  • Croissantjes
  • Speltbollen
  • Kaiserbroodjes
  • Witte pistoletjes
  • Bruine pistoletjes

Gratis wifi

De glasvezel wifi over de gehele camping is gratis en razendsnel

Kleinschalige speeltuin

Op onze camping in Drenthe vindt u een speelweide met zandbak, draaimolen, schommel en andere leuke speeltoestellen voor de kinderen. Een “kinderboerderij” is aanwezig met geitjes,kippetjes en konijnen.

Waserette

De wasserette met wasmachine, droger, strijkijzer en een handcentrifuge is gelegen in het gebouw naast de receptie en geheel gerenoveerd. De muntjes voor de wasserette kunt u kopen bij de receptie.
Wassen: € 4,00
Drogen:  € 2,00

Bibliotheek

Boeken voor u en uw kinderen kunt u vinden in onze kantine. Deze zijn vrij te leen of te ruilen voor andere boeken. Zo zit u nooit zonder leesvoer.

Viswater naast de camping

U houdt van vissen en dan het liefst zo dicht mogelijk bij uw campingplaats. Pal naast Camping Midden Drenthe loopt het Oranjekanaal. Het kanaal is een zeer rijk viswater waar ‘de grote jongens’ ruim aanwezig zijn. Op loopafstand van uw kampeerplaats, trekkershut of stacaravan is het hier prima vissen.

Zwemplassen in de omgeving

De Iberenplas, een van de vele zwemplassen die Drenthe rijk is, bereikt u vanaf de camping in 7 minuten. Het meer ligt midden in de bossen en heeft een mooi zandstrand en grasvelden om met de kinderen te spelen. De toegang is gratis.

Jeu de Boules baan

Op de camping is een Jeu de Boules baan aanwezig. De Jeu de Boules ballen zijn te leen bij de receptie.

Camperplaatsen

Camping Midden Drenthe heeft 5 verharde camperplaatsen. Deze plaatsen zijn inclusief elektra en gratis wifi. Een stortplaats voor campers is ook aanwezig.