Regelement

Wij proberen ons reglement zo vriendelijk mogelijk te houden en doen een groot beroep op uw verantwoordelijkheid als volwassene. De belangrijkste regels zijn: Wees zuinig op de natuur op onze camping en veroorzaak geen overlast voor uw mede kampeerder. Hieronder, in alfabetische volgorde, de onvermijdelijke regeltjes.

1. AANKOMST en VERTREK U bent welkom vanaf 13.00 uur en vertrek is voor 12.00 uur. Dagtarieven gelden van 12.00 uur tot 12.00 uur. Later vertrekken is alleen mogelijk in overleg met de beheerder. Voor een ‘late check out’ vragen wij een tarief van € 9,-.

2. AANSPRAKELIJKHEID Gasten van Camping Midden Drenthe zijn zelf volledig verantwoordelijk voor schade en/of verlies van eigendommen op het terrein. Aansprakelijkheid voor vernieling, beschadiging, vermissing e.d. van zich op onze camping bevindende goederen of voor ongeval van mens of dier aanvaarden wij niet.
U dient zelf voor de benodigde verzekeringen zorg te dragen. Bij het niet naleven van de voorwaarden en/of veroorzaken van overlast, kan de beheerder een ieder toegang tot het verblijf van Camping Midden Drenthe ontzeggen

3. AFVAL Wij vinden een goede zorg voor het milieu belangrijk. Ook u kunt een steentje bijdragen door uw afval te scheiden. Onze milieustraat bevindt zich aan het begin van de oprijlaan. G.F.T. afval, groene container HUISHOUDELIJK afval, zwarte container (uitsluitend in gesloten vuilniszakken) PAPIER EN KARTON, blauwe container GLAS, rode glasbak CHEMISCH afval, (batterijen) kunt u inleveren bij de receptie Het is niet toegestaan groot, grof afval als tuinstoelen en parasols in de milieustraat te plaatsen. Deze dient u zelf af te voeren.

4. BEZOEK Ontvangt u bezoekers dan betalen zij het tarief van een dagrecreant. Het tarief bedraagt voor kinderen en volwassenen € 1,00 p/p. Bezoekers kunnen de auto parkeren op het parkeerterrein voor de boerderij. Men dient zich, net als alle kampeerders, eerst te melden voordat men de camping op gaat. U bent als campinggast geheel verantwoordelijk voor uw bezoek. Ook voor de kosten. Bezoek is toegestaan tot 22.00 uur. Ook huisdieren bij uw bezoek even melden.

5. ELECTRA Stroom is bij elke plaats beschikbaar. De basisplaatsen hebben 6 ampère stroom. Op deze plaatsen zijn grootverbruikers zoals verwarming, waterkokers e.d. dan ook niet toegestaan. De comfortplaatsen kunnen worden gezekerd tot max.16 amp.

6. FIETSVERHUUR Bij de receptie kunt u terecht voor het huren van fietsen, indien voorradig. Voor vragen naar mogelijkheden betreffende fietsverhuur komt u gerust even langs.

7. HUISDIEREN Huisdieren zijn toegestaan, mits kort aangelijnd, ook bij uw standplaats. Zorg dat uw huisdier geen overlast veroorzaakt bij de andere kampeerders. Huisdieren kunt u buiten het campingterrein uitlaten. Ongelukjes kunnen gebeuren, deze dan wel even opruimen.

8. NACHTRUST Na 23:00 uur dient het stil te zijn op de camping. In deze rustige omgeving kunnen geluiden snel hard klinken, zorg dat uw radio en TV op dusdanig geluidsniveau staan dat uw mede kampeerders er geen hinder van ondervinden. Tussen 23.00 uur en 07.00 uur is het niet toegestaan met gemotoriseerde voertuigen over het terrein te rijden.

9. ONDERVERHUUR Het verhuren van uw kampeermiddel, of het gratis beschikbaar stellen hiervan mag uitsluitend na overleg met de beheerder. Voor overnachtende bezoekers gelden dezelfde tarieven en regels als voor de overige kampeerders.

10. PARKEREN U mag de auto naast uw standplaats parkeren (een auto per kampeerplaats). Voor 07.00 uur en na 23.00 uur is er geen gemotoriseerd verkeer toegestaan op de camping. U kunt de auto dan parkeren op het parkeerterrein voor bezoekers.

11. STANDPLAATS Partytenten, dubbele voortenten en/of (grond)zeil of kleden buiten de voortent zijn niet toegestaan, immers de volgende gasten willen ook graag een groen gazon voor de tent.