Groene Camping

Een groene camping in Drenthe

Camping Midden Drenthe is een camping die bezig is om zo groen mogelijk te werken. Wij zijn zeer begaan met het milieu en we zijn er trots op dat wij al sinds 2003 het keurmerk Green Key mogen voeren.
Op campings met de Green Key wordt bewust omgegaan met milieu en besparing van energie, zonder dat het ten koste gaat van het comfort wat u van ons bent gewend.

Wij bieden u wel gastvrijheid, hulpvaardigheid, een mooie en ruime kampeerplaats met goede voorzieningen op een zo groen mogelijke manier.

Het keurmerk Green Key algemeen

De Green Key is het internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche, en in de markt voor vergader- en congreslocaties, die serieus en controleerbaar bezig zijn met duurzaamheid, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), met zorg voor milieu op het bedrijf en de natuur in hun omgeving.

De Green Key staat garant voor de vrijwillige inzet van de ondernemer om meer aan het milieu te doen dan de wet- en regelgeving van hem verlangt. De green key is een middel om het duurzame imago van de onderneming naar gasten, overheden en zakenrelaties te communiceren.

De eisen voor het mogen voeren van het keurmerk de Green Key.

Om voor de Green Key in aanmerking te komen moeten ondernemers veel maatregelen nemen met betrekking tot milieuzorg en MVO. Deze maatregelen zijn deels verplicht, deels optioneel. Green Key Nederland kent drie niveau’s: Brons, Zilver en Goud. Hoe meer optionele maatregelen een ondernemer invult, hoe hoger de uiteindelijke uitslag is.

Camping Midden Drenthe heeft het niveau “Gouden Green Key”

Kleine groene camping

Camping Midden Drenthe is aangesloten bij de Karaktervolle Groene Campings waar de gemoedelijkheid en gastvrijheid nog de boventoon voert. Bij ons voelt u zich nog echt als gast.
Juni is de ideale maand voor heerlijke fietstochten. In samenwerking met de KGC zijn er verschillende juni fietsmaand arrangementen beschikbaar.

Heeft u nog vragen? 0593 - 37 00 22 of mail naar info@campingmiddendrenthe.nl

 Karaktervolle Groene Campings