De Camping

Camping Midden Drenthe ligt mooi centraal in de driehoek Assen, Hoogeveen, Emmen en is een ideale uitvalsbasis voor al uw uitstapjes. Ook Groningen, Friesland en Overijssel zijn prima bereikbaar vanaf Zwiggelte. In de directe omgeving van de camping is voor alle leeftijden veel te zien en te ontdekken. Op onze bezienswaardigheden en activiteiten pagina vindt u vele tips. U kunt natuurlijk ook altijd terecht bij de receptie voor al uw vragen, maar ook voor een lekker ijsje, tosti’s, appeltaart of een kopje koffie.

Een indruk van de camping

Onze voorzieningen

Onze voorzieningen zijn van hoog niveau. Wij hanteren een hoog hygiëne standaard en de sanitaire gebouwen zijn ruim en van alle gemakken voorzien:

  • Mindervalide ruimte
  • Familiedouche
  • Babybadje
  • Kinderdouche
  • Wasmachine en droger
  • Centrifuge en strijkijzer

Karaktervolle groene camping

Camping Midden Drenthe is aangesloten bij de KGC, Karaktervolle groene campings. 
De vereniging bestaat uit een aantal kleinschalige campings die zorgvuldig geselecteerd zijn vanwege hun oppervlakte en rustige karakter.

Een groene camping

Camping Midden Drenthe is een camping die bezig is om zo groen mogelijk te werken. Wij zijn zeer begaan met het milieu en we zijn er trots op dat wij al sinds 2003 het  keurmerk camping Drenthe Green Key mogen voeren.
Op campings met de Green Key wordt bewust omgegaan met milieu en besparing van energie, zonder dat het ten koste gaat van het comfort wat u van ons bent gewend.

Camping voor de rustzoeker

Camping Midden Drenthe profileert zich als camping gericht op de kampeerder die gericht is op rust, natuur en ruimte. Rustzoekers, senioren, en 55+, maar ook een ideale plek voor gezinnen met jonge kinderen die niet van grootschalige campings houden. U vindt op onze camping rust in de mooie natuur van Drenthe, waarbij comfort centraal staat.

Camperplaatsen

Camping Midden Drenthe heeft 5 verharde camperplaatsen.
Deze plaatsen zijn inclusief elektra. De plaatsen zijn ruim opgezet en geschikt voor alle soorten campers. Een stortplaats voor campers is aanwezig en de wifi is gratis.