Camping in Drenthe met privé sanitair

Vindt je het fijn om je eigen sanitair te hebben als je gaat kamperen? Kom dan bij ons kamperen in Midden Drenthe en boek je plaats met privé sanitair. Zo kun je altijd rekenen op een maximaal comfort en hygiëne.

Privé sanitair in onze luxe blokhut

Als je onze luxe blokhut huurt ben je verzekerd van sanitaire voorzieningen voor jezelf. Je hoeft niet naar het toiletgebouw te lopen, maar je kan in je eigen verhuuraccomodatie gebruik maken van je badkamer.

Onze luxe blokhut heeft ook een luxe keuken met vaatwasser en oven. Natuurlijk is de wifi gratis.

De voordelen van eigen sanitair op camping Midden Drenthe

Ervaar de voordelen wanneer je kiest voor een een kampeerplaats met privé sanitair;

  • Geen wachttijden
  • Al je spullen bij de hand
  • Ruime kampeerplaatsen
  • Niet delen met anderen
  • Hygiëne gegarandeerd

Een groot voordeel van een kampeerplaats met privé sanitair is dat je geen last hebt van wachttijden. In je eigen douche kun je alle tijd nemen en hoeft je geen rekening te houden met anderen.

Ook prettig is dat je niet meer naar een toiletgebouw hoeft te lopen. De sanitaire voorzieningen bevinden zich op je kampeerplaats. Net even wat comfortabeler en luxer dan de gezamenlijke sanitaire ruimte!

Diverse faciliteiten

Naast de uitstekende en schone sanitaire voorzieningen vindt je op bij ons ook diverse andere faciliteiten. Je kan terecht voor een heerlijke kop koffie, lekkere taart en broodjes. Daarnaast zijn is er een klein winkeltje en kun je ook fietsen huren.

Meer weten over onze camping in Midden Drenthe met privé sanitair?

Heb je nog vragen over onze plaatsen met privé sanitair of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

0593 - 37 00 22
info@campingmiddendrenthe.nl