Camping in Drenthe met privé sanitair

Camping met privé sanitair in Drenthe

Vindt je het fijn om je eigen sanitair te hebben tijdens je vakantie? Kies dan voor onze comfortplaats met prive sanitair.

Privé sanitair in onze luxe blokhut

Als je onze luxe blokhut huurt dan heb je ook je eigen sanitaire voorzieningen. De luxe blokhut heeft een luxe badkamer, met douche, toilet en wastafel.

Veel mensen zien campings met privé sanitair als een groot voordeel en daarom bieden jullie deze opties.

De voordelen van eigen sanitair op de camping

Ervaar de volgende voordelen wanneer je kiest voor een kampeerplaats met privé sanitair;

  • Geen wachttijden
  • Al je spullen bij de hand
  • Niet delen met anderen
  • Dichtbij
  • Hygiëne gegarandeerd

Een groot voordeel van een kampeerplaats met privé sanitair is dat je geen last hebt van wachttijden. Je hoeft niet te wachten op andere kampeergasten als je in de ochtend lekker rustig wilt gaan douchen. In je eigen douche kun je alle tijd nemen en hoef je geen rekening te houden met anderen.

Diverse faciliteiten

Naast de uitstekende en schone sanitaire voorzieningen vindt je op onze camping ook diverse andere faciliteiten. We hebben sinds kort een horecavoorziening en je kan heerlijk in het zonnetje zitten op ons nieuwe terras. Daarnaast heb je in de buurt diverse zwemgelegenheden. In ons campingwinkeltje kun je de vergeten boodschappen doen of nog iets lekkers kopen. Bekijk hier onze faciliteiten.

Meer weten over onze camping met privé sanitair?

Heb je nog vragen over onze campings met privé sanitair of wil je meer informatie?  Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij informeren je graag over alle mogelijkheden.

gerust eens contact met ons op. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.