Kamperen tijdens Hemelvaart en Pinksteren

U wilt er even heerlijk tussen uit en bent op zoek naar een mooie omgeving en goede camping tijdens Hemelvaart en Pinksteren. U komt in Drenthe helemaal tot rust in een natuurrijke omgeving met vele fiets- en wandel mogelijkheden.

Camping Midden Drenthe heeft:

  • nette sanitaire voorzieningen
  • ruime plaatsen voor uw caravan, tent of camper
  • rust, natuur en ruimte

Camping midden Drenthe is aangesloten bij de karaktervolle groene campings en is ANWB erkend. Ook is onze camping opgenomen in de ANWB gids charmecampings
Bij de receptie kunt u terecht voor fiets- en wandelroutes in de mooiste plekjes van Drenthe.

Kamperen met kinderen tijdens Hemelvaart en Pinksteren in Drenthe

U wilt graag op vakantie tijdens Hemelvaart of Pinksteren met uw gezin en u bent op zoek naar een groene camping in Drenthe. Op ons achterste veldje is een kleine speeltuin en er is een grote trampoline en kinderboerderij aanwezig. Ook zijn er skelters te huur, zodat ze zich niet hoeven te vervelen op de camping.

In de directe omgeving van de camping zijn er verschillende zwemmogelijkheden. Zo kunt u naar het open lucht zwembad in Westerbork, of naar het overdekte zwembad in Beilen of u kiest voor het subtropisch zwemparadijs in Assen. In de naaste omgeving van de camping zijn ook zijn verschillende zwemplassen. Deze zwemplassen liggen midden in het bos, hebben een zandstrandje en zijn gratis toegankelijk.

De omgeving

Authentieke dorpjes, Saksische boerderijen, folklore, ongerepte natuur en eeuwenoude tradities: in Drenthe lijkt het of de tijd heeft stilgestaan. Hemelvaart is een prachtige tijd om dit deel van Nederland te ontdekken. Op de fiets in de voorjaarszon krijgt u direct een ultiem vakantiegevoel of snuif de geur van het voorjaar op tijdens een lange wandeling door het kleurrijke bos. Bezoek ook eens de indrukwekkende monumenten, zoals onze bekende hunebedden. U zult genieten van alles wat Drenthe u te bieden heeft.

Viswater naast de camping

Vissen en vakantie hoort bij elkaar en tijdens uw vakantie bij Camping Midden Drenthe kunt u naast de camping uw vishengel uitgooien in het Oranjekanaal. Dit is een goed en rustige visvijver voor iedere visser.

U kunt online uw vakantie reserveren. Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen op: 0593 - 37 00 22 of mailen naar: info@campingmiddendrenthe.nl
We zien u graag terug met Hemelvaart en Pinksteren op onze Camping in Drenthe.