Opening camping 1 april

1 april openen we weer de poorten van de camping

Zoals je weet openen wij op 1 april a.s. weer de poorten van de camping.
Er is vooralsnog geen aanleiding om hiervan af te wijken i.v.m het Coronavirus.
Wij houden alle nieuwsberichten over het Coronavirus nauwlettend in de gaten en handelen waar nodig volgens de richtlijnen van het RIVM, Brancheorganisatie Recron en overheden.

Als je eerder hebt gekampeerd op Camping Midden Drenthe weet je dat de camping gelegen is in de natuur. Omdat de camping ruim is opgezet is er voor de kampeerder voldoende ruimte om je vrij te bewegen. De kantine en ons terrasje zullen even gesloten blijven tot nader order.
In de toiletgebouwen zijn extra desinfectie materialen en wij zorgen voor een brandschoon toiletgebouw.

Hierbij nog een paar tips!

Fietsen in het Drents-Friese Wold

Op 15 minuten rijden van de camping is het Drents-Friese Wold de te vinden. Een ontzettend mooi natuurgebied wat in de lente in bloei staat. Er zijn heel vee; fiets en wandel mogelijkheden in dit natuurgebied. Echt een aanrader!

Kruidenpluktuintjes

Wij hebben in diverse bloembakken kruiden geplaatst. Zo kun je heerlijke tijm, rozemarijn en munt vinden. Je mag deze gewoon pakken en gebruiken om een heerlijke maaltijd te maken.


Het is een onrustige tijd, maar je kan en mag dus nog steeds heerlijk genieten van de rust en het landschap in Midden-Drenthe. Wel willen we je vragen om goed op elkaar te letten en de landelijke richtlijnen ook op de camping op te volgen.

Wij hebben er weer zin in, jij ook?

Hopelijk tot snel!

Groetjes,

Marieanne & Hilmer