Inspiratie & Tips 6 februari 2020

Inspiratie & Tips

Zoals je misschien wel weet hebben wij in de winter van 2018 de camping gekocht. De eerste 2 jaren hebben wij weinig tijd gehad om de omgeving te ontdekken. Deze winter is er wel tijd! Samen met Dinne ontdekken wij de omgeving en al deze ontdekkingen willen we graag met jullie delen.
Weet je bijvoorbeeld dat er super veel leuke dingen worden georganiseerd tijdens het paasweekend in de buurt van Westerbork?
Lees hier onze tips!

Paasweekend van 10 tot 13 april

Tip 1: Eieren gooien

Eitjes.. Onze kippen leggen er nog niet zoveel, maar in Westerbork hebben ze er genoeg. Elk jaar organiseren ze het jaarlijkse Börker wedstrijd “Eiergooien” in hartje Westerbork. Liever geen ei in je haar? Er is ook een leuke braderie, en vergeet de terrasjes niet!

Tip 2: Bezoek de schaapskooi in Orvelte

In Orvelte, een dorpje 4 km vanaf onze camping ligt het graas gebied van de schaapskudde, bestaande uit ongeveer 250 Schoonebeker heideschapen. Een echte aanrader is het zien van de terugkomst van de kudde, samen met de herder bij de kooi in de namiddag! Super leuk voor jong en oud. Verder kun je ook hele mooie wandel en fiets-tochten maken in dit gebied. Wist je dat de hei meestal met Pasen in bloei staat?

 

Tip 3: Fiets de Drentse Bos Route

Wij hebben vorige week ook eindelijk deze mooie fietstocht gemaakt. Vele gasten waren ons al voor en waren erg enthousiast!  Deze fietstocht van 42 kilometer leidt je langs afwisselende hoogtepunten die Drenthe hebben gevormd. De route gaat langs knooppunt 52 en  aangezien onze camping bij dit punt ligt  zit kun je zo vanaf de camping starten.  Leuk weetje; In ons welkomstboekje zit ook een knooppuntenkaart!

Kamperen tijdens Pasen?

Wij hebben een leuke aanbieding tijdens het paasweekend. Geef bij je boeking aan dat je de nieuwsbrief hebt gelezen en je krijgt een heerlijk paasontbijtje!
Boek hier ons paasweekend arrangement!

Ben je benieuwd wat wij nu zo al doen? Volg ons op Facebook en instragram! Elke dag leuke verhaaltjes en foto’s te zien.
Benieuwd naar andere inspiratie & tips? Vraag het ons en wij geven je antwoord bij de volgende inspiratie en Tips mail!
Hopelijk zien we jullie snel!

Groetjes,
Hilmer en Marieanne