Goedkoop kamperen in Nederland

Kamperen in Nederland is heerlijk. U bent dicht bij huis en u ontdekt mooie plaatsen in Nederland  waar u het bestaan niet van wist. Nederland heeft als vakantieland meer dan genoeg te bieden. Ons eigen land heeft schitterende natuurgebieden, bossen en talloze meren en vennen.

De provincie Drenthe

Kamperen in Nederland kan op verschillende plekken. Vooral Drenthe is een provincie van Nederland die u alles kan bieden. De prachtige bossen met zijn vele vennen en heidevelden. Het heeft een uitgestrekt fietspaden netwerk en vanuit de camping kunt u starten bij knooppunt 52. U kunt ook mooie lange wandelingen maken door de bossen en de vele oude dorpen. De website van Drenthe heeft een scala aan informatie over de provincie.

Onze camping

Als u gaat kamperen in Nederland dan is camping Midden Drenthe een zeer goede optie.  Onze camping is zowel zeer geschikt als familiecamping met kleine kinderen als seniorencamping. Er is voor ieder wat wils. Wij zijn ANWB erkend en aangesloten bij de Karaktervolle groene campings.
De kampeerplaatsen zijn ruim en van alle gemakken voorzien. Voor de kinderen is er een kleine speeltuin met grote zandbak, trampoline en een kinderboerderij.

De omgeving

In de directe omgeving van onze camping is er voor jong en oud veel te ontdekken. Wilt u wat cultuur opsnuiven dan zijn de diverse museums in Assen en Groningen aan te raden. Welk weer het ook is er is altijd wat de doen en te beleven bij uw vakantie kamperen Nederland. Op onze bezienswaardigheden pagina kunt u genoeg ideeën op doen.

Wilt u gaan kamperen in Nederland dan bent u bij Camping Midden Drenthe aan het juiste adres. Wij hebben ook in de zomervakantie diverse aanbiedingen en arrangementen.

Wilt u goedkoop kamperen Nederland kijk dan ook eens bij de arrangementen en actuele aanbiedingen.

Voor alle informatie kunt u ons altijd even bellen 0593 - 37 00 22 of mailen info@campingmiddendrenthe.nl

We zien u graag terug op onze camping in Drenthe!