50 plus camping in Drenthe

Camping Midden Drenthe is een camping gericht op senioren. Het is de ideale camping voor 55+ers om te genieten van het heerlijke campinggevoel. De camping is een relatief klein en overzichtelijk terrein en u hoeft nooit ver te lopen naar de faciliteiten. Als u geen comfortplaats heeft dan is er op elk veldje een watertappunt beschikbaar.

Faciliteiten

De faciliteiten zijn van alle gemakken voorzien. Ruime faciliteiten voor mindervallieden zijn aanwezig. Camping Midden Drenthe is uitermate geschikt voor senioren. Of het nu voor een kort verblijf is of voor uw seizoenplaats. Op onze camping in Drenthe komt u helemaal tot rust. Wij zijn aangesloten bij de Karaktervolle Groene Campings en wij kregen van de ANWB de mooie waardering 8,5. Ook zijn wij een ANWB Charmecamping.

De omgeving

Authentieke dorpjes, Saksische boerderijen, folklore, ongerepte natuur en eeuwenoude tradities. In Drenthe lijkt het of de tijd heeft stilgestaan. Tijdens uw fiets- of wandeltochten in de voorjaarszon krijgt u direct een ultiem vakantiegevoel en snuift u de geur van het voorjaar op. Midden-Drenthe biedt u vele mogelijkheden.

Basisplaats of comfort

Op camping Midden Drenthe heeft u de keuze uit een basisplaats of een comfortplaats. Onze comfortplaatsen hebben water, vuilwaterafvoeren cai-aansluiting voor televisie (HD-kwaliteit). De elektra kan naar wens worden opgewaardeerd tot 16 ampère. Onze basisplaatsen hebben een elektra aansluiting van 6 ampère.

Gratis Wifi

U kunt gebruik maken van de razendsnelle gratis Wifi.

Viswater naast de camping

Naast de camping loopt het Oranjekanaal. Een rustig viswater, rijk aan allerlei soorten vis.

We zien u graag terug op onze 55+ camping in Drenthe.